Finansiering

Finansiering

En körkortsutbildning kostar en del pengar och vi tycker att det är viktigt att du som kund får ett kostnadsförslag samt en dokumentation på din utbildning. Önskar du en kopia på din utbildningsjournal kan du be om en av personalen i receptionen.

Anderssons Trafikskola samarbetar med Resurs Bank, som kan hjälpa till att finansiera din körkortsutbildning. Med hjälp av Resurs Bank kan man delbetala räntefritt upp till 24 månader. Prata med personalen i receptionen om du vill göra en ansökan om ett körkortslån. Vi gör ansökan online på trafikskolan och man får svar inom 2 minuter om man får godkänt eller inte.

För dig som är arbetslös finns det även möjlighet att ansöka om körkortslån via CSN. För att ha rätt att ta lån via CSN behöver man uppfylla följande krav:
• Du får inte ha ett svenskt B-körkort sedan tidigare.
• Du ska ha fyllt 18 år och vara under 48 år.
• Du måste vara arbetslös och anmäld som arbetssökande hos arbetsförmedlingen. Som arbetslös räknas du även om du till exempel deltar i ett arbetsmarknadspolitiskt program eller om du har en etableringsplan. Kravet på arbetslöshet är olika beroende på din ålder.
Önskar du läsa mer om att ta körkortslån via CSN kan du göra det genom att klicka här

ÖVRIG INFORMATION

Har du köpt ett Körpaket eller enstaka körlektioner sätts pengarna in på ett ”lektionssaldo”. Lektionssaldot är ditt personliga konto hos oss. Kontot debiteras efter varje körlektion. Ens körlektioner betalas antingen i förskott eller direkt efter körlektionen. Har ni inte betalt era körlektioner i förskott, eller direkt efter er körlektion, kommer ert saldo hamna på minus. Ert minus hamnar på ert ”elevsaldo”. När man ligger minus på sitt elevsaldo går det iväg en faktura till er samt tillkommer det en fakturakostnad på 50 kr.

Har inte hela summan på ditt lektionssaldo förbrukats när du är färdig med din utbildning betalar vi alltid tillbaka outnyttjade körlektioner med ett avdrag på 10% för administrativa kostnader. Återbetalning av ej utnyttjade likvida medel sker efter STR:s policy.